Mine kamelvenner har en ret hidsig sag kørende med RKI

D|o|G, 2020 | Sommeren 2020 er blevet anderledes for de fleste, end de havde regnet med, før coronapandemien gjorde sit indtog verden over. Ferieplaner er blevet ændret eller opgivet, og fremtidsudsigterne er usikre. Digteren D|o|G – Diaper of Glory – udgør dog en fast, urokkelig klippe i en foranderlig verden, som det også ses af digterens seneste kunstneriske produktion.

Mine kamelvenner har en ret hidsig sag kørende med RKI

Alle børnene spiste gulerødder, undtagen Malin, hendes mor stoppede dem op i numsen, når hun holdt ferie i den stockholmske skærgård. Tak for i aften, I har været usmagelige!

Alle børnene smurte deres blyanter ind i petroleum, undtagen Karen, hun var en gyselig stålkop i den tungere og mere belastede del af Abuja.

Alle børnene hjalp med opvasken, undtagen Finn, han byggede en udestue på bunden af Mimi Jakobsens igangværende toiletbesøg.

Alle børnene kælkede ind i hovedet på Joachim B. Olsen, undtagen Steffen, han solgte vind og rygter foran en blodig og tropisk rundkørsel.

Kære brevkasse,
hvordan kan det være, at D|o|G – Diaper of Glory – aldrig har omtalt fænomenet “silikonebryster” i sine digte?
KH den bekymrede/nysgerrige læser.

Kære læser,
du skulle vist hellere tage og stikke dine bekymringer op i nummi! (udtalt på syngende/råbende fynsk)
Med afskyelig hilsen, Ærens ble.

Jeg synes, du burde køre i en tank, hvor det passer dig ind over hvor og hvem du synes, imens der spilles tordenhøj bulgarsk techno fra kinderne på en lille EDC-mægler, som løber og græder ved siden af tanken. KH Et meget slidt telefonrør.

Hej! Jeg har ferie, og grunden til, at jeg har en bazooka med ind i det her afdankede Hellerup-hjem, er, at jeg i virkeligheden er en nogenlunde underholdende videooptagelse fra år 2000, som har polske mønter hæftet solidt fast i alle mine 4 baller, så jeg siger blot: Arbeit macht frei!!!

Ved ikke hvorfor der var en smiley med dér. KH en raket i røven på et dødssygt sømparti.

Det er sjovt, hvordan en pistol i hånden ændrer stemningen til et møde. KH en solbrændt CD.