Jeg foreslår, at “statsgæld” og “en svensk cellist med tunge bryster” indgår i titlen på en eller anden måde

D|o|G, 2020 | De største kunstnere udfolder sig inden for de givne normer, men formår også at flytte grænserne for disse og definere dem på ny. Det er netop, hvad der med udsagnet “Alt er et nyt digt!” finder sted i det seneste digt fra D|o|G – Diaper of Glory.

Jeg foreslår, at “statsgæld” og “en svensk cellist med tunge bryster” indgår i titlen på en eller anden måde

En sidste strofe er sunget, det sidste smil er givet, og den sidste melbolle er placeret, men udlejerens røv var stadig tung og kvast mirakuløst i jorden igennem Turtles-badekarret og 15.000 års ubetalt husleje! Åh, hvor er skammen ikke til stede netop her.

Alt er et nyt digt!

Vroooommm, sagde ko. Raaaammm, sagde bil. Snoooott, sagde bjælke. Og aldrig hørt før var ej bankkik?

Minimælk, miniferie og minidiller er alle det samme, hvis man har sit afhuggede hoved liggende i postkassen. Venlig hilsen den store Office-pakke.

Radiobølge, bølger med radioer i, radiobiler, som bølger, når de griner. Sommeren bragte mange vekslinger. Tomt. Uld. Fjernt. En retti klam dag i zoo.

Jeg læser mine sms’er. Jeg læser også mine dokumenter. Jeg læser allermest de regninger, jeg får for at skide i en træspand, når jeg tager bussen, men også nogle gange nogle sms’er og dokumenter.

Gribende socialrealisme!

Vi nåede langt som hold, og I gjorde det godt. Jeg er stolt af jer alle og enhver, og det kan I alle have med videre i jeres unge liv. Jeg håber, I vil se tilbage på de her år som noget helt specielt. Straffen er fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse.

En vanvittig rektortale.

Jeg er en retarderet tilbygning.