Har Føreren en idé? A-B-C rundt om ballerne er din ble!

D|o|G, 2020 | Hundreder af millioner af mennesker verden over har måttet indrette sig på en ny virkelighed, hvor de knap må eller tør forlade deres hjem. Nyt, ukortlagt land skal udforskes og undersøges, og ind i dette eksistentielle terra incognita melder D|o|G – Diaper of Glory – sig med et nyt digt til opmuntring, til selvransagelse og til sjælelig vederkvægelse.

Har Føreren en idé? A-B-C rundt om ballerne er din ble!

Ba-doontz, ba-doontz, ba-doontz

Detril matei bilka!!!!

Det lyder som et nigt digt!

Og også et nyt digt!

Jeg staver som en spastisk lommelygte, der er ved at gå ud.

Hahahaha alt det her skal med i digtet:)! Mine fjeragtige lamaøjne skuler ud over mine lange hænder, som er lavet af cd-rom-drevne frikadellemadder!

Det høje træskotårn læner sig op af en krokodillelignende Bang og Olufsen-medarbejder, imens en transkønnet kæbe steger en afbrændt ankel på siden af Ladegårdsbakken.

Imens ansigtet begraves i en kvadratrod af tomme radioaktive sydstatsløfter, tømmer det graffitiflove orgl hele sin ryg i et fremragende spil 500.

Orgl! Jeg staver som en urne.

Vi holdt hinanden ansvarlige for at holde en lille brændt kastanje-skateborg/skateboard i hånden under begravelsen af et temmelig hurtigt overstået nys under himmel på en planet lavet af triste maskuline våbenbaserede coax-ledninger.

Vi lever alle i en tid, hvor vi bliver nødt til at blive indendørs. OG hvorfor skal vi det? Hvad er årsagen? spørger den aktive, nysgerrige og svagt retarderede læser. Jo, for hvor skulle man ellers kunne se lilla rulleskøjter blive boret hårdt og langsomt, voldsomt og sensuelt ind i røven på en kæderygende rouladekage? Tak for i aften, I har været et hæsligt publikum/samlever/en leverpostej-BMW-ble.