Hahahahahahaha hvor er det godt:)!!!!!!!

D|o|G, 2020 | Om det seneste digt fra D|o|G – Diaper of Glory – har førende kritikere udtalt:

DoG er GENIAL. Det er det, kunsten kan!!!!

Han udfordrer grænserne for, hvem en kunstner af et givent værk kan være, desuagtet at en kunster stadig bliver regnet for dets geniale ophavsmand. Genialt!!!!

Kunst er ikke kunst, og dermed er det kunst!!!

Hahahahahahaha hvor er det godt:)!!!!!!!

Min rygsøjle er et anderledes stempel i et kinesisk hængekøjepas.

Når jeg trækker vejret, krymper hovedet på Mette Frederiksen.

Mine leverpostejbukser og tunsalathandsker tæsker træskostemning med en alkoholisk upper cut ud over den afrikanske morgensol, imens en overvægtigog sæl spytter mig kærligt og kraftigt ned i min Shubidua-hals.

Overvægtig, ikke overvægtigog, og det skal også med i digtet, det her. OK, tak for det. Selv tak, og fortsat god dag. Mange tak, og i lige måde. Vi snakkes ved. Ja, det gør vi i hvert fald. Hej. Hej.

Hahaha, jeg kopierer bare det hele ind.

Inklusive dette.

Og dette.

Og dette.

Det sovende klaver, som banker mig, når det kommer fuldt hjem hver aften, har supermange rustne søm siddende som erstatning for det, som vi andre plejer at kalde for: det mandlige ansigt/en lille fornærmet lorteklat.

Det tager cirka 2 timer, 6 flasker vin og 800 politiudrykninger at få mig ud af sengen og på kummen hver morgen, og det er jeg efterhånden ret stolt af. KH de små toiletter på Hanstholm posthus.

Det sidste, jeg husker, inden bjørnen førte hånden mod mine dugfriske kvindeballer, er et sløret billede af en sandkasse fyldt med hammerregninger. Kærlig hilsen hængslerne/længslerne på døren til Anne Dorthe Tanderups klamme smørklinik.