Gøngehøvdingen trak aldrig op i de knap og nap 5 år, han var min roommate i midt-80’erne

D|o|G, 2020 | Under krig og ulykker har kirkerne været åbne, men denne påske vil de ligge øde hen, lukket for at undgå smittefare. Men kristendommen forkynder, at dødsrigets porte aldrig vil få magt over evangeliet om Jesu død og opstandelse. Og også inden for poesiens domæne viser det sig, at digtningen ikke lader sig standse af nogen hindring, som dette seneste digt af D|o|G – Diaper of Glory – er det levende bevis på. Ustoppelig kunst i trængselstider.

Gøngehøvdingen trak aldrig op i de knap og nap 5 år, han var min roommate i midt-80’erne

Jeg har overvejet at installere en alarm i røven, så jeg altid kan høre, når der kommer ubudne gæster. KH Kelloggs cornflakes.

Men jeg gemmer det, så vi kan opbygge et digt lige så stille og roligt/som en orkan i bukserne på en lun sommeraften.

Sidst jeg tjekkede, om jeg havde fået post, fandt jeg alle mine Batman-Nem-ID-papirer indsmurt i papegøjelort og hængende i forruden af min bil/på mit hoved.

Kender alt for godt situationen.

Første nummer på mit nyudgivne, bandlyste cabara-soft-rock-album er lyden af 431 tanks, som nynner og fløjter i takt foran et brændende billede af en meget rød og solbrændt og glad Keld Heick i Fårup Sommerland i sommeren 2002.

Fantastisk billede med 431 fløjtende kampvogne! Der burde laves en Disney-film over det!

Jeg synes godt, vi kunne have fløjet i en kæmpe tysk tank, men stemningen var ikke til det, som min chef så poetisk udtrykte det.

Så vi kravlede i bleer på motorvejen iført ungarske aluminiumhandsker og trompetbukser i stedet. Det var et af mine lidt mere interessante bryllupper.

Den første gang, jeg kiggede Joy Mogensen dybt i øjnene, løftede min venstre testikel sig 1 centimeter opad, og den højre faldt med næsten 2 meter. Jeg har siden den dag gået i en stor bue udenom Ravnekærskolen.