En omvendt fransk løgtærte

D|o|G, 2020 | Tildelingen af Nobelpriser er løbende til diskussion, ikke blot på grund af uenighed om de tilgrundliggende kriterier og den objektive efterlevelse heraf, men særligt i de seneste år også på grund af intern splittelse i de institutioner, der står bag prisuddelingen. At digteren D|o|G – Diaper of Glory – ikke selv er blevet tildelt prisen inden for såvel litteratur som fred og muligvis også andre kategorier, taler i sig selv sit tydelige sprog om priskonceptets validitet eller mangel på samme.

En omvendt fransk løgtærte

Introen af den altovertrufne og nådesløse fører af den altovertagende og Mensa-lignende styreform, Ze German REICH!!!!, er muligvis et par stykker Nobel-fredspriser værdig!!!

Litteraturprisen, som føreren (som han nok selv husker) desværre blev bandlyst fra at modtage grundet et temmelig voldeligt alkoholrelateret blackout på café Catania lidt nord for Atlantis sidste år, men der arbejdes dagligt og liderligt med knaldhård tysk dillermand imod at få de problemer “løst”! Hail/Heil Underberg aus “Det Hammer Hammer Fedt”-Anus-Fenster.

En afsluttende “løsning”, kunne man sige; nogle ville måske ligefrem tale om en endegyldig løsning.

Dag J, Dagbog 12. Føreren vågner stille i uniform i en klam Favør-indkøbsvogn i et fugtigt toilet i en bunker i klunkerne på en jernskibsko, og imens ruller Eva sig i sin plettede straffeattest, imens føreren kommer på et nazikors af afhuggede, gennemstegte skandivaniske mandenosser og starter det, som vi alle kender som oplysningstiden/Modern EDB Horse Face wax and muddy Rostock pre-cum blood-filled European sailor-infested Barresso ornaments. Vi gik derefter alle til ro.

Hvor er det fantastisk/forstyrret/velegnet!

Dag HF, År Å. Føreren er iført Olsenbanden-shorts og våben, og han har fra tidlig morgenstund placeret en ret stor hårspraydåse i røven på sin kone, før hun vågnede. Føreren er forvirret, men bliver trods heftige diskussioner med alle sine 3 testikler kun anholdt 49 gange i aften. Mød vel til ZEEEEE GEEEERMAN REIIICHHH i morgen eller i overmorgen.

Ethvert menneskes store drøm!
Og hun vågner naturligvis ikke ved monteringen af en stor dåse hårspray i ræven!
Og heller ikke i røven!!
Det er, som man siger, et tilvænningsspørgsmål.

Dag Sour Cream and Onion. Føreren er til tåretriller-film i dag. Han placerer sig foran sit spritnye surround sound-anlæg i sin gamerstol og ser et par dvd’er om “Men dating men dating missiles, Jussi Adler-romaner, and how to insert a tank cannon into young male pre-teen assholes”. Ze Führer gently passes away/vågner pisse frisk med sit anakonda-lem hængende igennem en betonmur med omliggende Marlboro light-smøg-pakker liggende på en pande af et minde. Dagen var god. конец