Dommersalen, ballen, numsen, nej

D|o|G, 2020 | Landet over begynder håbefulde og nervøse gymnasieelever en ny uddannelsesmæssig fase af deres liv. Kun få tør sobert og relevant kritisere den grad af (eller mangel på) almen dannelse, som disse elever vil blive bibragt under deres ophold på undervisningsfabrikken. Men D|o|G – Diaper of Glory – lader sig ikke skræmme og løfter en myndig røst i debatten.

Dommersalen, ballen, numsen, nej

Læste lige hele digtet, kan på ingen måde huske, vi lavede det, men hvor er det dog sindssygt/for almindeligt. KH et sportsur med masser af normale sportsproblemer, dog mest problemer som ikke er relateret til danske men udenlandske og semidanske sportsgrene, såsom grene på et træ.

Lemmer med grænsesøgende kemikalier danser og svanser imod udgangen på et brændende brætspil, imens tyske andenverdenskrig-iphfalækones/falke pisser rust hen over hinanden i en olympisk hyldest til sengeliggende Yahoo-ansatte guldsmede.

Er det ikke bare skemaet for læring første dag på ethvert gymnasium? KH en rigtig uhyggelig lort.

Jeg er æg, jeg er fløde, jeg er brød, hvad er jeg? Et hat.

Jeg husker de første dage i gymnasiet, som om de også var ret varme. Og muligvis var jeg ufatteligt liderlig. KH en udstilling af færdigretter i Superbrugsen.

Da jeg fik min første bog i biologi på gymnasiet, fik jeg af egen fri vilje fjernet kraniet i ren glæde over en så flot bog.

Anden gang, jeg så mine klassekammerater i øjnene på gymnasiet, døde 56 delfiner i en busulykke på et syngende/synkende førerhovedkvarter.

Jeg kan intet huske fra gymnasiet, andet end at jeg var så træt om morgen og havde vand i øjnene de første 20 minutter af undervisningen.

“Almen dannelse, ik’å”

Hahahahaha, hvorfor kan jeg overhovedet ikke huske hende? Det er jo, fordi du er en komplet idiot og har taget for meget herion. OK far, og tak for støtten, nu ved jeg, at jeg vil være et kat.